La Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat Politècnica de València va organitzar el 15 d’octubre passat un seminari amb REDIT (Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana) sobre les funcions i serveis dels Centres Tecnològics.

La investigació, el desenvolupament i la innovació han demostrat ser un factor fonamental per al creixement, la competitivitat i la transformació del model econòmic de la Comunitat Valenciana. Atès el paper que en aquest camp realitza REDIT, que integra i representa els 11 centres tecnològics del territori valencià, el 15 d’octubre passat la Càtedra va organitzar un seminari impartit
per Arantxa Viñals, responsable de l’Àrea d’anàlisi i estudis de REDIT per a conèixer en profunditat les funcions i els serveis d’aquesta entitat.

L’objectiu de REDIT és oferir una àmplia gamma d’eines d’innovació per a les empreses, especialment pimes i micropimes, amb una gran diversificació sectorial. Per això, REDIT compta amb un ampli catàleg de capacitats de R+D+i, serveis avançats, assajos de laboratori, assessorament i formació especialitzada per donar cobertura als principals sectors productius i tractar de donar resposta a les necessitats tecnològiques plantejades per les empreses.

REDIT suma gairebé 200 laboratoris, 15 observatoris tecnològics, de mercat i de tendències. Compta amb 2.065 professionals, té 5.823 associats, presta serveis a 14.102 empreses clients i ha realitzat 1.317 projectes R+D+i.