Les darreres setmanes i les vinents són d’intens protagonisme per a les cites del sector ceràmic. A la preparació del nou exercici amb les novetats dels productes de moltes empreses i a l’actualitat de les negociacions entre la patronal ASCER i els sindicats, s’han d’afegir esdeveniments que col·loquen a Castelló i a la ciutat de València com a protagonistes.

Són vàries les firmes taulelleres que organitzen les seues fires comercials durant aquests dies. Com exemples més potents tenim les de Porcelanosa Grupo, la de PAMESA o Argenta, que concentren un volum important de visitants tant nacionals com internacionals.

D’altra banda tenim, com no, la celebracó de la Fira CEVISAMA a Fira València entre el 26 de febrer i l’ 1 de març. Sent la més important de les cites del sector a nivell nacional, amb unes xifres que esperen superar els 80.000 assistents de l’edició anterior. La presència del cluster ceràmic castellonenc és másiva, amb la presentació dels nous productes i dissenys eixits de les empreses ceràmiques de les comarques castellonenques, principalment.

A més, cal destacar la SIMA (Spanish Industrial Machinery), mostra  de maquinària especialitzada que se celebra a Almassora, entre el 26 de febrer i el 8 de març, i que suma ja dues edicions de caràcter internacional.

No menys interessant és el XVIII Congrés Mundial de la Qualitat Ceràmica i el Paviment Ceràmic, el conegut  Qualicer. Una cita de caràcter biennal que enguany coincideix amb plenes festes de la Magdalena, ja que es desenvoluparà entre el 5 i 6 de març.

Tens més informació a aquest article aparegut a el Periódico del Azulejo.